Web Oficial S.D. Castroverde

Un clube, unha paixón

Festival goleador esta xornada no Sagoñedo. A SD e o Chantada B mostraron un gran acerto de cara a porta acadando un empate a catro goles.

Os visitantes chegaban con numerosas baixas e únicamente 11 xogadores de campo.O seu plantexamento foi facerse fortes en defensa e tentar anotar á contra ou aproveitando xogadas a balón parado. De este modo chegaron os dous primeros goles. Albino remataba ás mallas un bo centro de córner e Bruno quitáballe as telarañas á escadra logo dun bo tiro de falta. Os locais só creaban perigo con continuos centros ó área. Chegouse con 0-2 ó descanso.

Na segunda parte o Chantaba B deu un paso adiante e comezou a empuxar atrás á SD. Entón veu unha xogada polémica, na que o árbitro decretaba pena máxima por unha man moi discutida polos visitantes ó atoparse fora da área. Era o primeiro dos locais que, ós poucos minutos conseguía igualar con un tiro cruzado. O Castroverde lonxe de rendirse conseguiu anotar en dúas ocasións máis. Unha contra rápida finalizaba co gol de Gelo e intres depois Javi marcaba nunha xogada a balón parado. Pouco durou a alegría xa que o rival conseguiría empatar nos últimos minutos.

A SD suma un punto importante fora da casa, aínda que foi unha mágoa non levar os 3 puntos nun partido que tivo de cara en dúas ocasións.

Fdo. Bruno

Mui disputado en los. Primeros 45 minutos en los k el ekipo. Visitante se adelanto en el minuto 20 en un saque de corner k alvino cabezea a gol minuto 30 falta al borde del area. Tirada por bruno k tras un gran golpeo con la zurda transformo en gol asi asta el descanso en el minuto 45 un penalti de penado. se hace el 1-2 pocos minutos mas tarde llegaria el empate local tras un.sake de corner. O ekipo visitante k nunca vaixou os brazos. Encarou de novo o partido kunha falta de medio campo k javi se encarga de rematala tras un gran control e excelente vaselina 5 min tardamos en un contratake k jelo regateando 2 defensas encara porteria e mete o2-4 pero as desafortunadas lesions de mario e brais deixavan o noso ekipo con 9 xogadores k. O ekipo local aprobeitou para empatar tras empezar a colgar balos k no minuto 43 da segunda metade farian o empate a 4-4